Programma

Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen

Op 26 maart organiseert de UGent een universiteitsbrede alumnidag voor alle alumni en hun familie. De faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen tekent onder de noemer 'Iedereen FPPW' voor een namiddagprogramma van workshops, interactieve demonstraties, experimenten, lezingen, verkenningen, een trefpunt voor alumni, en de officiële opening van een nieuw gebouw.

Voor jong en oud valt er iets te beleven. Sommige activiteiten kijken terug op het boeiende verleden van de faculteit, andere tonen trots het heden of werpen een blik op wat de psychologie en de pedagogische wetenschappen in de toekomstige maatschappij kunnen betekenen. Om 15u stelt decaan Ann Buysse het boek 'Liber Memorialis 50 jaar faculteit' voor dat samen met een grote groep emeriti en vakgroepvoorzitters vorm kreeg en vorig jaar in druk ging.

Alle activiteiten gaan door op de campus Dunant. Het studentenplein wordt omgebouwd tot een gezellig terras met onder andere koffie en taart, gelegenheid tot het proeven van een Gents biertje, en een croque uit het vuistje.

Filter