Programma

Faculteit Recht en Criminologie

Het is een publiek geheim. Campus Aula, in het hartje van historisch Gent, is een van de mooiste faculteitsgebouwen van de UGent. De prachtige binnenkoeren, de gerestaureerde Emiel Braunschool, de impostante faculteitsbibliotheek.

Maar campus Aula is meer dan een gebouw. Het is een ontmoetingsplaats voor studenten, onderzoekers en alumni. Een plek waar we samenkomen om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

Op de UGent-alumnidag gooien we, speciaal voor onze alumni, de campusdeuren wagenwijd open. Zo kan je de faculteit nog eens bezoeken en, wie weet, oud-studiegenoten en professoren terugzien.

Breng je gezin mee, want we voorzien toffe activiteiten voor jong en oud. Kinderen laten pleiten en bemiddelen? Een misdrijf oplossen? Een verstopte toga zoeken in de bibliotheek? Volg je graag een lezing over een brandend actueel onderwerp? Wat dacht je van bekende alumni die herinneringen aan hun studententijd oprakelen?

Natuurlijk zorgen we ook voor heerlijke drankjes en hapjes. En muziek. De facultaire band Legal & Loud, bestaande uit professoren en onderzoekers, zorgt dat de sfeer helemaal goed zit. 

Filter